Miniworkshop – Circulair ondernemen (Waddinxveen)

Maak kennis met de principes van de circulaire economie en verken kansen voor jouw onderneming of organisatie in (de omgeving van) Waddinxveen.

Tijdens deze bijeenkomst, die de gemeente Waddinxveen en Cirkellab samen organiseren, word je geïnspireerd over circulair ondernemen. Ondernemers vertellen over hun praktijkervaringen en in een interactieve én uitdagende workshop van CIRCO ga je zelf aan de slag om circulaire kansen voor jouw bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Ook vertelt wethouder Gezina Atzema over de gemeentelijke visie op circulaire economie. Aan het eind van de avond heb je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met innovatie om toekomstbestendig te blijven. Doel van het programma is uiteraard om bedrijven aan te zetten tot een vervolgstap. Daarom presenteert Cirkellab ook een aanbod om vervolgstappen te faciliteren.

Programma
18:00 Inloop met soep en broodje
18:30 Interview met wethouder Gezina Atzema
18:40 Introductie Circulaire Economie door Thirza Monster (Cirkellab)
19:00 Circulaire Economie in de praktijk door Raab Karcher en Botau.
19:30 Miniworkshop CIRCO: Ervaar hoe je met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën concrete eerste stappen kunt zetten in de ontwikkeling van circulaire producten, diensten en businessmodellen door Thirza Monster en Jeroen Put, CIRCO/Cirkellab
20:30 Afronding workshop en start netwerkborrel

Praktische informatie

Voor wie
Bedrijven uit (de omgeving van) Waddinxveen die kennis willen maken met de circulaire economie.

Data
dinsdag 13 november 2018

Locatie
Raab Karcher, Starinlaan 8 Waddinxveen

Kosten
Geen

Aanmelden
Aanmelden kan tot 6 november via duurzaamheid@waddinxveen.nl.