Miniworkshop – Circular Economy Booster Westfriesland

Circulair ondernemen is hot en doe je samen. Maak kennis met de principes van de circulaire economie en verken kansen voor jouw onderneming of organisatie in Westfriesland!

Ondernemers vertellen over hun praktijkervaringen en in een uitdagende workshop ga je zelf aan de slag om circulaire kansen voor jouw bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Na afloop van de CE Booster:
• Weet je (nog beter) wat circulair ondernemen inhoudt;
• Heb je praktische handvatten en businesskansen aangereikt gekregen om hiermee direct aan de slag te gaan;
• Heb je contacten opgedaan die je verder kunnen helpen jouw ambities op het vlak van circulair ondernemen te bereiken.

14.30 – 15.00 Inloop met koffie en thee

15.00 – 15.10 Opening door Westfriese Uitdaging en IVN (medeorganisator)

15.10 – 16.00 Circulaire Economie in de praktijk door Vitasys en De Toekomstgroep

16.00 – 17.00 Miniworkshop CIRCO: Ervaar hoe je met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën concrete eerste stappen kunt zetten in de ontwikkeling van circulaire producten, diensten en businessmodellen door Pepijn Duijvestein van CIRCO

17.00 Afronding workshop en start netwerkborrel

Meer informatie & aanmelden kan via de website van Circulair West Friesland.

De Circular Economy Booster Westfriesland is onderdeel van de eerste Westfriese week van de circulaire economie, van 13 t/m 17 mei. Onder het collectief ‘Duurzaam Ondernemend Westfriesland’ organiseren de zeven Westfriese gemeenten, de Westfriese Bedrijvengroep, de Rabobank Westfriesland, het ontwikkelingsbedrijf NHN en de RUD NHN samen met Vitasys de allereerste Westfriese week van de circulaire economie.