Miniworkshops – Netwerkbijeenkomst Uden

Wil je samen met anderen leren hoe jouw bedrijf aan de slag kan met de circulaire economie? Ben je op zoek naar circulaire kennis en inspiratie? Kom op 11 april naar een van de twee netwerkbijeenkomsten in Uden en volg een CIRCO-miniworkshop.

CIRCO versnelt de transitie naar de circulaire economie door ]producten, diensten of businessmodellen circulair te ontwerpen. Je leert welke circulaire kansen er liggen in jouw werkveld, hoe jij nog beter aan de wensen van klanten kunt voldoen en hoe je daarbij kunt samenwerken. Zo vergroot je je concurrentiekracht en creëer je nieuwe toekomstgerichte waarden voor je bedrijf en je klanten. We gaan tijdens de miniworkshop al gelijk concreet aan de slag. Je leert hoe je meer business creëert met circulair design, en je maakt kennis met de bewezen CIRCO-methodiek, die we graag willen uitrollen in deze regio.

Wat weet je na het volgen van een CIRCO-miniworkshop?
• Wat circulair ondernemen inhoudt en hoe jij ermee aan de slag kunt.
• Welke concrete businesskansen er liggen voor jouw bedrijf.
• Wie jou verder kan helpen je ambities met circulair ondernemen te bereiken.

De miniworkshops worden gratis aangeboden door ’t Handelshuys, voor zaken & maken en Maakplaats Uden, voor makers van morgen. Ze vinden plaats bij ’t Handelshuys, de nieuwe locatie voor zaken & maken, Udenseweg 2 Uden. Het programma is ’s middags en ’s avonds hetzelfde.

Programma

Datum: 11 april 2019
Locatie: ‘t Handelshuys Uden voor zaken & maken
Doelgroep: bedrijven en netwerkorganisaties die geïnteresseerd zijn in circulaire economie en hier met concrete handvatten mee aan de slag willen.

Middagsessie 1 – 14.00 – 17.00 uur
13:30 Inloop met koffie
14:00 Aanvang
14:15 Miniworkshop
15:15 Pauze
15:30 Thema brainstorm
16:30 Oogsten
17:00 Afsluiting

Avondsessie 2 – 19.00 – 22.00 uur
18:30 Inloop met koffie
19:00 Aanvang
19:15 Miniworkshop
20:15 Pauze
20:30 Thema brainstorm
21:30 Oogsten
22:00 Afsluiting

Aanmelden
Wil je deelnemen aan een van de twee miniworkshops? Meld je aan voor de middag- of avondsessie door uiterlijk 4 april een mail te sturen naar pepijn@circonl.nl of annie@caleiconsulting.nl.

Bekijk de flyer