Hoe kan ik met de CIRCO-methodiek aan de slag?

Hier volgt snel meer informatie over hoe jij de CIRCO-methodiek kunt inzetten.

Verder lezen

Wil je een plek op Dutch Design Week? Maak kans door je voorstel in te dienen!

17 juli 2019

Van 19 tot 27 oktober 2019 vindt Dutch Design Week in Eindhoven weer plaats. Het grootste designevenement van Nederland en Noord-Europa. Voor professionals die al eens een CIRCO Track volgden hebben we een mooi aanbod. We hebben namelijk plek op de Embassy of Sustainable Design. Wil je erbij zijn en je circulaire business laten zien?

 

Lees meer

1000ste deelnemer CIRCO creëert circulaire business

9 mei 2019

Op 9 mei heeft Carlo Kastelijns van het Haarlemse bedrijf INTOS als de 1000ste deelnemer een CIRCO Track afgerond. CIRCO geeft bedrijven en ontwerpers in een reeks workshops concrete tools om circulaire business te creëren, met design als motor. De Provincie Noord-Holland maakte het voor bedrijven uit de regio mogelijk om de workshops te volgen. De Provincie geeft hiermee een impuls aan de circulaire economie. INTOS en de andere deelnemers aan de CIRCO Tracks geven een voorbeeld dat hopelijk velen doet volgen.

Lees meer

Nieuwe trainers voor CIRCO!

17 april 2019

CIRCO treedt samen met een groeiend aantal netwerkpartners, in steeds meer regio’s en sectoren, actief in contact met bedrijven. We willen deze bedrijven verleiden om stappen te zetten richting circulair ondernemen, met design als motor. Om deze geactiveerde bedrijven ook echt op weg te kunnen helpen in de CIRCO Tracks en Classes, waren ook extra trainers nodig. Op 16 april 2019 tekenden maar liefst 10 nieuwe trainers daarom een samenwerkingsovereenkomst met CIRCO.

Lees meer