Wil je een plek op Dutch Design Week? Maak kans door je voorstel in te dienen!

Van 19 tot 27 oktober 2019 vindt Dutch Design Week in Eindhoven weer plaats. Het grootste designevenement van Nederland en Noord-Europa. Voor professionals die al eens een CIRCO Track volgden hebben we een mooi aanbod. We hebben namelijk plek op de Embassy of Sustainable Design. Wil je erbij zijn en je circulaire business laten zien?

Samenwerking met Van Berlo
De Embassy of Sustainable Design als onderdeel van World Design Embassies wordt georganiseerd door de Dutch Design Foundation in samenwerking met een alliantie van partners. Van Berlo is een strategische partner in de Embassy of Sustainable Design, waarmee CIRCO een samenwerking is aangegaan.

Een kans om je te laten zien
We geven CIRCO alumni graag de kans om te laten zien hoe hun circulaire producten, diensten en businessmodellen zijn ontwikkeld. Om kans te maken, kun je nu meedoen aan deze oproep tot voorstellen. Er zijn geen kosten aan verbonden voor deelnemers.

We hebben helaas geen plek voor alle CIRCO-alumni, maar beloven wel dat we alle inzendingen zorgvuldig bekijken en in het totaal van de embassy afwegen wie een plek kan krijgen in oktober in Eindhoven.

 

Meedoen aan de call

Vul het formulier in en ding mee naar die felbegeerde plek op de Embassy of Sustainable Design op Dutch Design Week 2019! Dien voor 10 augustus in. Wij laten in september weten met welke ideeën we verder gaan.

Baars & Bloemhoff – Bone Interieurwerken