NEXT STEPS LIVE

In 2018 organiseerden we vier keer Next Steps Live – voor iedereen die al eens meedeed met CIRCO en voor nieuw geïnteresseerden, en nu graag bij elkaar komt om nieuwe ervaringen en inzichten uit te wisselen. Wat worden jouw volgende stappen? Ook in 2019 organiseren we weer nieuwe edities van Next Steps Live. Houd ons in de gaten!

Kansen & Uitdagingen

CIRCO Next Steps Live is een middag die volledig in het teken staat van kennisuitwisseling voor circulaire ondernemers, zodat zij de volgende stap kunnen zetten. Voor oud-deelnemers van CIRCO en andere ondernemers die bezig zijn met circulaire businessvoering en circular design is dit dé plek om samen met gelijkgestemden kennis en ervaring uit te wisselen. Waar liggen kansen, wat zijn de barrières en welke kennisvragen komen daarbij om de hoek kijken?

Tussen de presentaties over geleerde lessen van deelnemers van onze Tracks door faciliteert dagvoorzitter Pieter van Os gesprekken en uitwisseling. Aan het eind van de dag gaan alle deelnemers naar huis met niet alleen nieuwe kennis, maar ook oplossingsrichtingen – wat is de volgende stap voor jouw bedrijf? Wat kunnen we als community zelf oplossen, en wat vraagt om sectorbrede aandacht?

De bijeenkomsten zijn voor ondernemers, onder wie ontwerpers en andere creatieve professionals, en voor belangstellenden uit bijvoorbeeld de onderzoekswereld en de overheid. Binnen elk van de vier focussectoren van CIRCO, die aanhaken op de transitieagenda’s van de overheid, wordt jaarlijks een Next Steps Live georganiseerd, in samenwerking met CIRCO-trainers en partnerorganisaties.

Verslagen Next Steps Live 2018

Next Steps Live: Meubel- en interieurindustrie 24 mei 2018
Next Steps Live: Bouw 28 juni 2018
Next Steps Live: Kunststoffen 20 september 2018
Next Steps Live: Maakindustrie 29 november 2018

De data van Next Steps Live in 2019 worden binnenkort bekendgemaakt!